HemVerksamhetEvenemangLänkarNyhetsbrevKontaktVad är?Logga inSökIn English
  

 

BVFF – Bana väg för framtiden

Branschprogrammet BVFF avslutas i och med årsskiftet. 1 januari 2023 övergår verksamheten istället till Kompetenscentrum Vägteknik.

BVFF har under de senaste 11 åren medverkat till att cirka 240 projekt inom vägområdet finansierats, att samverkan mellan forskare, näringsliv och myndigheter ökat samt att resultat och kunnande från finansierade projekt i ökande omfattning kommit till nytta.BVFF avslutas i och med årsskiftet och ersätts av ett Kompetenscentrum i Vägteknik som Trafikverket finansierar. Kompetenscentrumet kommer, utöver LTU, KTH och VTI, som ingått i BVFF även att omfatta Chalmers och LTH.Projekt som beviljats finansiering under BVFF:s verksamhetsperiod påverkas inte av detta. Kompetenscentrumet kommer att öppna upp för nya projektförslag i takt med att verksamheten kommer igång. Deras webbadress blir www.kcvag.se. Mer information kan lämnas av Joacim Lundberg, LTH.

Vi i BVFF, kansli och styrelse, vill tacka er alla som arbetat med de framgångsrika projekten för det fantastiska arbete ni gjort genom åren. Området är intressant och viktigt, i ökande omfattning, och vi vill önska er och det nya Kompetenscentrumet lycka till framöver.

God jul och Gott nytt år!


  
Viktiga förändringar!

Från årsskiftet sker stora och viktiga förändringar för forskningsfinansieringen inom vägteknik.


Mer information om förändringarna


Foto: Thinkstock  
Arbete pågår! 

Projektomgång 2023:1 stängde, som annonserat, tidigt och just nu pågår arbete med att analysera alla förslag. 


Foto: Getty Images

Nya resultat

På vår sida med forskningsresultat hittar du en lång rad aktuella publikationer för dig och din verksamhet. Foto: Robuart /Mostphotos.com

 

 

Uppdaterat 2022-12-15
Utskriftsvänlig sida
Nyheter
1 juni 2022
Projektomgång 2023:1 öppen
21 februari 2022
Seminarium om infrastruktur
7 februari 2022
Projektomgång 2022:2 öppen
[Alla]
Kontaktinformation • www.bvff.sebvff@vti.se • 013 20 40 72
Provided by Webforum